Baby- / Kinderkamer

Maak van de baby- of kinderkamer iets persoonlijks. 

 

Senn wilde heel graag een anker op zijn kamer. Ik heb hem dezelfde kleur gemaakt als zijn andere wand en 3-d, zodat hij nog meer opvalt. Natuurlijk kon zijn naam niet ontbreken. Kijk hem eens stralen!

Dit babykamertje is een rustig geheel geworden met de berkenbomen op de achtergrond. We hebben samen gekozen voor de achtergrondkleur en ik heb gekeken naar de kleur van de gordijnen. Er moest een eekhoorntje in terug komen samen met een uiltje, hierbij heb ik het koolmeesje bedacht.

De zwaan was al gekocht en het zou leuk zijn deze erin te verwerken. Hieromheen hebben we de bloemenkrans bedacht met wat gouden elementen die terug komen. Haar naam onderaan de schildering maakt het een lief geheel.

De schildering is gemaakt voor een babykamertje, maar kan nog lang mee. Hij is geschilderd in de tekenstijl van Junglebook. De lichtblauwe achtergrond geeft een leuk effect. Door een goede bespreking hebben de juiste dieren de juiste plek gekregen.

Daan wist goed wat hij wilde, dat vind ik altijd erg leuk. Wat bijvoorbeeld niet moest ontbreken in zijn jungleschildering waren bijvoorbeeld een slak en een rupsje. Dat is allemaal mogelijk Daan!

De schildering persoonlijk gemaakt door de elementen die aan de mobiel hangen, bijvoorbeeld het wolkje wat ook in het geboortekaartje terug komt. Het dekentje de gewenste kleur gegeven voor een mooi geheel met de rest van het kamertje. Schattig!

Een paard met zijn manen in de wind.. Door de schildering uit te laten ‘waaieren’ hoef je niet de hele wand te beschilderen. Het geeft een soort dromerig effect. Het okergeel van de andere wand komt er ook mooi in terug. Nu lekker dromen over paarden!

Hij is dol op lichtjes en kleuren, een schildering van het heelal is dus erg passend bij dit bijzondere jongetje. Als je het licht uitdoet dan lichten de sterren op door de glow-in-the-dark-verf. Door grappige en kleine elementjes toe te voegen raak je niet snel uitgekeken.