Interieur

Maak uw interieur compleet met een decoratieve schildering.

Deze gave en gedurfde slaapkamer heeft een ‘botanisch’ thema. Door aan de zwarte lijnen wat pasteltinten toe te voegen maakt het de schildering levendig.

Bos

Deze 4,5 meter hoge wand mocht ik voorzien van een schildering van een bos. Als je goed kijkt zie je de specht, ook heb ik hun hond erin mogen verwerken. Zelfs de deur heb ik mee mogen schilderen, zodat je een strakke wand krijgt zonder onderbrekingen. Wat een mooie ruimte is dit ook!

Een bijzondere opdracht, maar erg leuk te mogen doen. Het patroon van de gordijnen terug laten komen op de wand bij de eettafel. Verzin het maar!

Om je vakantiedorp altijd dichtbij te hebben laat je hem toch op je wand schilderen? In dit geval in de keuken de openslaande ramen met uitzicht op Julianadorp.

Donkerblauw met goud is een mooie combinatie. Deze bloemen zorgen voor een goede decoratie op de achterwand en passen mooi in het geheel. Leuk detail is het geschilderde ‘nisje’, deze is gecreëerd door een stukje van het plafond en de wanden ernaast mee te schilderen.

Een ruwe betonlook op de schouw geeft een stoer effect. De betonlook is naar wens te bepalen> kleuren en ruwheid. Het voordeel is dat de wand glad blijft en goed af te nemen is.

In deze landelijke keuken mocht ik deze tak schilderen met de haan en de kip erop. Ik vind het een mooi geheel geworden.

Deze krijtbordlook is gewoon af te nemen. De teksten en afbeeldingen zijn persoonlijk en dus in overleg te kiezen, zo heb je altijd een persoonlijke wand!