Zakelijk

Uw logo op de wand of een bepaalde sfeer in uw bedrijf creëren.

 

Het Brabantse Land mocht ik voorzien van hun logo. Dit heb ik zo geschilderd alsof het uit de wand is ‘gekerfd’. Dit geeft een gaaf 3-d effect bij de groene wand die is geschilderd in ‘betonlook’verf. Ook de grappige tekst tussen de toiletten in het goud en de tekentjes boven de toiletten mocht ik schilderen> let op de details hiervan. Wat is het een geweldig pand hé!?

Uitzicht op hun mooie Theehuys met de walibi’s op het land (deze houden ze ook in het echt). Door nog meer diepte te krijgen het servies in het raamkozijn gezet. Alle deuren voorzien van de woorden in hetzelfde lettertype als hun logo.

Deze uitgaansgelegenheid mocht ik voorzien van een kleurrijke gedurfde schildering. Deze schildering is gebaseerd op het werk van een bekende kunstenaar, deze wensen heb ik vertaald naar een persoonlijk ontwerp.

Deze 2 toiletdeuren in de feestzaal voorzien van een grappige schildering. Sommige moeten even 2x kijken. Wat je kunt bereiken met een houtlook.., het heeft een compleet andere uitstraling als die witte deuren.

Een mooie passende tekst op de wand boven de balie. Deze heb ik afgewerkt met diamantjes, dit omdat ze ook sieraden verkopen.

Deze mooie ruimte mocht ik voorzien van orchideeën, deze bloemen hebben een bijzondere betekenis voor de eigenaresse. Ze passen ook erg goed in de ruimte qua vorm en kleuren. In de ‘wachtruimte’ komen de bloemen van haar logo terug. Door alles 3-d te schilderen lijkt het alsof ze van de wand af komen.

Het logo in 3-d boven de toonbank.

Ik kreeg een oude en kleine pentekening van vroeger. Dit was een tekening van de buitenkant van het pand. Aan mij de taak deze tekening na te schilderen op de wand. Dit zorgt voor nostalgie.